Tarieven en beschikbaarheid

Het appartement is per week of meerdere weken te huur. Wilt u gedurende een langere periode in ons appartement verblijven, neem dan even contact met ons op. We komen dan samen tot goede afspraken! Belt u met Hans Bink, tel. +31(0)6-55884118 of mail naar: info@lumizee.nl.

Bedragen zijn inclusief € 60,- schoonmaakkosten. Een week loopt van Zaterdag tot Zaterdag. Op de dag van aankomst is het appartement vanaf 15.00 uur ’s middags beschikbaar. We vragen u om op de dag van vertrek het appartement voor 10.00 uur ’s ochtends te verlaten. Huisdieren zijn niet welkom.

De online reservering betreft een voorlopige boeking. Na ontvangst nemen wij uiterlijk binnen 2 dagen contact met u op om uw reservering definitief te maken.

De betaling geschiedt als volgt: tot 8 weken voorafgaand aan uw verblijf betaalt u 30% van de huursom, waarna u 8 weken voorafgaand aan uw verblijf het restant betaalt. Boekt u het appartement binnen 8 weken voorafgaand aan uw vertrek, dan vragen wij u om de huursom in één keer te voldoen. Na ontvangst van de betaling ontvangt u van ons per mail een bevestiging en uitgebreide informatie over het appartement.

Menu